Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Fremstilling af kuvert og madbrød

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Fremstilling af kuvert og madbrød
Fremstilling af dekorative kager og desserter
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
Info om fag
48815 - Fremstilling af dekorative kager og desserter

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder. Du har ved kursusstart kompetencer svarende til 48814 Brød, kager og søde sager - trin 1.

Beskrivelse: Du kan:
Fremstille forskellige typer kager og desserter med tilhørende pyntning/dekorering, anretning og flambering.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48815 Fremstilling af dekorative kager og desserter Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40
48815 - Fremstilling af kuvert og madbrød

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder. Du har ved kursusstart kompetencer svarende til 48814 Brød, kager og søde sager - trin 1.

Beskrivelse: Du kan:
Fremstille kuvert og madbrød ved at anvende forskellige meltyper og bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48815 Fremstilling af kuvert og madbrød Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40
48815 - Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan på grudlæggende niveau:
Fremstille kuvert og madbrød ved at anvende forskellige meltyper og bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej.
Fremstille forskellige typer kager og desserter med tilhørende pyntning/dekorering, anretning og flambering.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48815 Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2 Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 512,00 Uden for målgruppe: DKK 2.696,80