Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Ernæringsrigtige retter - trin 1

Kort fortalt

Du kan i dit arbejde med ernæringsrigtige retter bruge viden om sundhedsmyndighedernes kostråd, næringsstoffers funktion og forandring under opbevaring og tilberedning. Du kan desuden vurdere næringsdeklarationer for enkeltretter og menuer. Der findes også et trin 2 af kurset.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48819 - Ernæringsrigtige retter - trin 1

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Omsætte sundhedsmyndighedernes anbefalinger i fremstillingen af ernæringsrigtige retter.
Anvende viden om næringsstoffernes funktion i kroppen i planlægning af sundere mad.
Fremstille retter og specialkost, sе råvarernes næringsindhold i videst muligt omfang bevares.
Anvende viden om sæsonens rеvarer og næringsstoffernes forandring ved tilberedning og opbevaring af maden.
Vurdere næringsdeklarationer for enkeltretter og menuer.

Fagnummer: 48819 Ernæringsrigtige retter - trin 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40