Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Energiopbyggende retter til møder og konferencer

Kort fortalt

Du kan planlægge og tilberede hoved- og pausemåltider, som kan opretholde energibalancen hos deltagere under et møde eller en konference.

Hold
Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge menuer og retter, der dækker energibehovet hos deltagere ved møder eller konferencer.
Tilberede hoved- og pausemåltider, som medvirker til at opretholde energibalancen under hele mødet eller konferencen.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48836 Energiopbyggende retter til møder og konferencer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40