Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Ajourføring koblingsperson

Kort fortalt

På dette kursus får du dybdegående kendskab til koblingsanlæg og lærer at læse en koblingsplan. Du lærer om sikkerhed på HV-systemer.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49012 - Ajourføring koblingsperson

Målgruppe: Kurset er udviklet til erfarne fagfolk eller tillærte med ansvar for kontrol, drift eller vedligeholdelse af installerede HV systemer, og som kan udføre arbejdsopgaver som bemyndiget koblingsperson på HV systemer. Kurset kan bruges som genopfriskningskursus for bemyndigede koblingspersoner eller personer som har gennemført ¿Grundlæggende kompetencer koblingsperson¿.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus kan deltageren:
Læse en koblingsplan samt net oversigts diagrammer og risikovurdere i forhold til arbejde på anlægget.
Udføre arbejde på HV-systemer, samt kende sine pligter og ansvar for at leve op til kravene i gældende sikkerhedsbekendtgørelser.
Af koblingslederen bemyndiges som koblingsperson i henhold til beskrivelserne i bekendtgørelse om sikkerhed for drift af elektriske anlæg.
Praktisk og korrekt gennemføre en koblingsproces.

Fagnummer: 49012 Ajourføring koblingsperson Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 1.059,10